For utleiere

Utleiere av hytter, feriehus, leiligheter, rom og campingplasser kan annonsere helt gratis på vår side og på sidene under. Ønsker du å legge inn en gratis annonse på våre sider, send oss en melding og en kort beskrivelse av ditt utleieobjekt via kontaktskjemaet nederst på siden.

 

Vi har drevet med overnatting og utleie i flere år og er eksperter på markedsføring av overnattingssteder. Vi vet hvilke sider du bør markedsføre deg på for å nå flere potensielle gjester. Vi driver også Oslo web Services som spesialiserer seg på webutvikling og online markedsføring. 

 

Ønsker du bistand til markedsføring av ditt overnattingssted, send oss en mail via vårt kontaktskjema og vi vil komme tilbake til deg med et uforpliktende tilbud. 

 

En enkel oppføring av ditt overnattingssted på vår nettside er helt gratis og uforpliktende. 

 

Vi vil også anbefale deg å legge inn en gratis annonse på sidene under:

 

 

Flipkey by Tripadvisor - nå 250 millioner reisende

Gratis annonsering for utleiere. Drevet av Tripadvisor, som er en av verdens største reisenettsteder med mer en 250 millioner reisende som målgruppe. Annonsene for oversettelse til en rekke språk. 

Det er raskt og enkelt å opprette annonse (engelsk side)

 

Korttidsleie.no

Norsk sted med mange eiendommer til leie på korttidsbasis. Her kan du annonsere boliger / eiendommer til leie helt gratis.

Roomorama gratis annonsering for utleiere

Lignende konsept som Flipkey. Tusenvis av eiendommer til leie over hele verden på kortere og lengre gratis. Her kan du annonsere eiendommen din gratis til reisende fra både Norge og hele verden

Opprett gratis annonse her

 

Airbnb

Et konsept som har blitt veldig populært de siste årene, hvor private kan legge ut sine eiendommer til leie. Slik annonserer du eiendommen din via Airbnb.

Slik annonserer du boligen din via Airbnb

 

For gratis annonsing, fyll ut skjemaet under

Alle felter må fylles ut. Etter mottatt skjema kontakter vi deg for godkjenning. Vi publiserer aldri annonser uten din godkjenning. Navn vil ikke fremgå i annonsen, men vi kan legge inn telefonnummer og e-mail om du ønsker det.